top of page
באנרים אתר כינור לב (1).png

כינור לב | מהלך האימון

מאזינים למוסיקה שהקצב שלה מִשְׁתַּנֶּה לפי קצב הלב ולשינויים המזעריים ביותר המתרחשים בו בזמן אמת

כדאי לשבת במקום שקט, אם אפשר לשים אוזניות ולהתחיל לקשיב למוסיקה שמתנגנת מתוך האפליקציה ומִשְׁתָּנָה בדיוק לפי השינויים של קצב הלב שלך.

 

בכל התחברות לכינור לב יש להפעיל את האפליקציה ולהדליק את החיישן, מרגע ששניהם מחוברים תתחילו לשמוע את המוסיקה של ברירת המחדל, או את הבחירה האחרונה שביצעתם. בלחיצה על "בחירת שיר" אפשר לבחור מוסיקה אחרת שאתם אוהבים מתוך המבחר המוצע באפליקציה או להעלות שיר משלכם.  

את האימון בכינור לב מומלץ לעשות לפחות פעם ביום, לאורך כ-15 דקות.

מה שקורה הוא שכאשר קצב הלב עולה המוסיקה נעשית מהירה יותר, וכשקצב הלב יורד המוסיקה נעשית איטית יותר. כך לאורך כל האימון. ​למעשה מאזינים לקצב הלב שלך ולשינויים המזעריים ביותר המתרחשים בו בזמן אמת.

באופן רגיל אין אפשרות לשים לב לשינויים אלה, אולם דרך הפטנט הייחודי של כינור לב הדבר מתאפשר. במהלך התירגולים מתפתחת מודעות חדשה לקצב הלב, לפי הקשב הזה מתאימים את הנשימה שחיבור יוצר מעגל שמחבר ומסנכרן את הנשימה, קצב הלב והקשב למוסיקה, כלומר המוח.

תירגול חזרתי של פעם או פעמיים ביום בהתמדה עד כמה שניתן עושה את פעולתו המבורכת ומביא לאיזון של המערכת העצבית האוטונומית. המנגינה נשמרת בזיכרון ובתת מודע לאורך זמן ו"נרשמת" במוח.

בעת התירגול ניתן לראות את תוצאותיו על גבי מסכי האפליקציה.

"במוחו של אדם בריא יש כל הזמן תנודתיות", מסביר ליפו, "התעוררות ורגיעה – ההתעוררות מגבירה את קצב הלב, הרגיעה מאטה אותו. אם לא מתקיים השילוב הזה, אם האדם הופך להיות אחיד מבחינה מוחית, סימן שהוא מאוד לא מאוזן. ובעצם התירגול בכינור לב אנחנו בעצם מאמנים את המוח".

 

תירגול אישי בכינור לב : מומלץ להתאמן בכינור לב פעמיים ביום 10-15 דקות בכל פעם, ובמשך הזמן כל אחד יגלה מה המינון המתאים לו.

טיפול ריגשי ע"י מטפל של כינור לב.  ישנם מצבים בהם נדרש תיווך של מטפל, ושילוב של טיפול ריגשי או אימוני. ניתן להתקשר למשרדי החברה ולתאם פגישה עם המטפלים והמאמנים המוסמכים שלנו. 

כיף לשלב את כינור לב בשיגרה היומיומית. זהו מפתח להצלחה, לאיזון ולחיים פשוט טובים

bottom of page